Despre Noi

Din Suflet Pentru Apuseni s-a născut la sat, lângă inima muntelui, acolo unde darul cel mai prețios este o vorbă bună și unde virtutea cea mai dreasă e dragostea față de aproapele tău.

Din suflet pentru Apuseni pentru noi este libertatea în care am învățat să dăruim, aici ne-am umplut sufletele de dragoste infinită. Am descoperit o altă lume, ascunsă în inima munților. Ei sunt acolo, oameni cu suflete minunate, cu o simplitate și minunăție nedescrisă. Am fost la ei, am povestim cu ei,am stat cu ei să împărtășim lucruri minunate și lucruri care îi fac să sufere. E o adevărată binecuvântare că am reusit să ne mobilizăm, că am reușit să ne adunăm și să punem mână de la mână prin faptul că dăruim cu atâta drag.

De-a lungul anilor:

 

În iarna anului 2013, Din Suflet Pentru Apuseni a devenit realitate, o mașină încărcată cu 30 de pachete pline de alimente, jucării, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, pornea spre văile uitate ale munțiilor Apuseni pentru a dărui un strop de bucurie și un ajutor pe timpul iernii celor mai puțini norocoși. Acțiunea s-a repetat an de an, ani în care am întâlnit povești crunte și suflete pierdute în singurătate, dar totodată și o dragoste infinită, iar la pachet niște lecții de viață prețioase.